Yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, hücum hattı için alternatif listesini hazırladı.
Teknik Direktör İsmail Kartal’ın raporu doğrultusunda ikinci santrfor yerine sol kanatta da görev yapabilen bir hücum oyuncusu arayan sarı-lacivertliler, Rafael Leao için Milan ile pazarlıklarını sürdürüyor.
İtalyan kulübüyle istenen noktaya gelinememesi hâlinde diğer adaylara yönelecek olan Fenerbahçe, Crystal Palace’ın Senegalli futbolcusu İsmaila Sarr’ı gündemine aldı.
İSMAİLA SARR İÇİN MALİYET ARAŞTIRMASI
Dünya Kupası’nda Senegal Milli Takımı’nın formasını giyen 28 yaşındaki Sarr, hücum hattının iki kanadında da görev yapabiliyor.
Hızı, son vuruşları, yüksek pres gücü, savunma arkasına yaptığı topsuz koşular ve fizik kalitesiyle öne çıkan futbolcunun güncel piyasa değeri 45 milyon euro seviyelerinde gösteriliyor.
Fenerbahçe yönetimi, Crystal Palace’ın bonservis talebi ile oyuncunun maaş beklentisini öğrenmek için maliyet araştırmasına başladı.
BOLOGNA, DIEGO CARLOS’U TAKİP EDİYOR
Sarı-lacivertlilerin yeni sezon kadrosunda düşünmediği Diego Carlos’a İtalya’dan talip çıktığı öne sürüldü.
Corriere dello Sport’un haberine göre Fenerbahçe’nin eski teknik direktörü Domenico Tedesco’nun çalıştırdığı Bologna, Brezilyalı stoperin durumunu takip ediyor.
İtalyan ekibinin, Galatasaray’ın da istediği Lucimi’nin takımdan ayrılma ihtimaline karşı Diego Carlos’u transfer listesine eklediği belirtildi.
GUIRASSY GÖRÜŞMELERİ ASKIYA ALINDI
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın iki santrfor transferi hedefinde öncelik verdiği isimlerden Serhou Guirassy ile yürütülen görüşmelerde maaş talebi gündeme geldi.
Sercan Hamzaoğlu’nun haberine göre Borussia Dortmund forması giyen 30 yaşındaki Gineli santrfor, pazarlıklarda Mason Greenwood’dan daha yüksek ücret istedi.
Aziz Yıldırım’ın bu talebe, “Sen Greenwood’dan daha büyük bir yıldız mısın 12 artı 2 milyon Euro maaş istiyorsun” sözleriyle tepki gösterdiği ve transfer görüşmelerini askıya aldığı aktarıldı.