Fenerbahçe'nin Konyaspor forması giyen Adil Demirbağ ile sözlü anlaşmaya vardığı ve transferi tamamlamak için kulübüyle final görüşmesine hazırlandığı öne sürüldü.
Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre sarı-lacivertliler, savunma hattına takviye yapmak için Adil Demirbağ ile görüşmelerinde anlaşma sağladı.
Transferin tamamlanması için Fenerbahçe ile Konyaspor arasındaki görüşmeler ise devam ediyor.
Sarı-lacivertlilerin Adil Demirbağ için yapacağı son teklifin 3 milyon euro seviyesinde olması bekleniyor.
ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ'NÜN ARDINDAN STOPER PLANLAMASI
Fenerbahçe, Çağlar Söyüncü'nün takımdan ayrılmasının ardından savunma rotasyonunu Adil Demirbağ ile güçlendirmeyi planlıyor.
Transferin gerçekleşmesi hâlinde Adil Demirbağ, sarı-lacivertli takımın stoper rotasyonundaki 4. oyuncu olacak.
FENERBAHÇE'DEN AÇIKLAMA
Fenerbahçe'den yapılan Adil Demirbağ açıklaması şöyle:
"Adil Demirbağ’ın transferine ilişkin kamuoyuna yansıyan; oyuncuyla sözlü anlaşmaya varıldığı, Konyaspor ile final görüşmesi yapılacağı ve 3 milyon Euro seviyesinde son teklif sunulacağı yönündeki iddialar gerçeği yansıtmamaktadır. Kulübümüz ile ilgili transfer süreçlerinde, resmi kanallarımız dışında paylaşılan ve gerçeği yansıtmayan bilgilere itibar edilmemesini rica ederiz."