canlı casino siteleri
Gölcük'te kadın cinayeti! Halim Er isimli vatandaş sevgilisini öldürdü!

Dün akşam 19.30 sıralarında Gölcük Şehitler Mahallesi Yunus Emre Caddesi üzerinde bulunan toplu konutlarda bir kadın cinayeti daha işlendi.  Evli ve iki çocuk babası olan ve yaklaşık 4 sendir boşanma aşamasında olduğu öğrenilen nakliyatçı Halim Er yaklaşık 4 senedir birlikte yaşadığı Hatice Çetin’i öldürdü. Hatice Çetin'in Halim Er ile aralarındaki anlaşmazlık nedeniyle ayrılmak istediği öğrenildi. Olay akşamı ise, daha önce eşinden boşanan ve 2 çocuk annesi olan Hacer Çetin’in Sakarya’da ikamet eden ablası ile birlikte nakliye aracı tutarak eşyalarını almak üzere Gölcük Düzağaç Mahallesi Ford Otosan Konutları 9. Blok’a geldikleri, eşyaların taşınması işlemlerinin devam ettiği sırada nakliye çalışanlarının ve ablasının aşağıda olduğu esnada Halim Er ile tartışması sonucu olayın meydana geldiği öğrenildi.

SON PAYLAŞIMI FELAKETİN HABERCİSİ GİBİ

Halim ER'in facebook hesabındaki son paylaşımı adeta felaket geliyor der cinsten Eşkiya Dünyaya Hükümdar olmaz dizisinden bir cinayet sahnesi paylaşan Halim ER Bize Yanlış Yapan Yaşamaz şeklinde bir paylaşım yapmış.

4-5 EL ATEŞ ETTİ

4 yıldır birlikte olan ikiliden Hacer Çetin, anlaşmazlık üzerine Halim Er'den ayrılmak istedi. Sakarya'dan ablası ve yakınlarını alarak Gölcük'teki eve eşyalarını almaya gelen Hacer Çetin, son eşyalarının yüklenmesi sırasında Halim Er ile kısa bir süre yalnız kaldı. Bu sırada çıkan tartışmada Halim Er, 4-5 el ateş ederek Hacer Çetin'i öldürdükten sonra eşya taşıyan yakınlarına ateş etti.

"KURTARAMADIM" DİYE FERYAT ETTİ

Polis korumasında binadan çıkarılarak ekip aracına alınan Halim Er, binadan çıkarıldığı sırada, ölen Hacer Çetin'in ablası ise sinir krizi geçirdi. "Kurtaramadım" diyerek feryat eden ablayı yakınları sakinleştirdi. Polis ekipleri Halim Er'i gözaltına alarak polis merkezine götürürken, Çetin'in cansız bedeni ise polis ve savcının incelemesinin ardından morga kaldırıldı.

CANLARINI ZOR KURTARDILAR

Yakının yardım ricası üzerine eşya taşımaya geldiklerini son anda ölümden kurtulduklarını anlatan Uğur D., "Dost hayatı yaşıyorlardı. Ayrılırken, eşyalarını alırken biz aşağıdayken vurmuş. Biz koşarak merdivenlerden yukarı çıktık ne oluyor diye. 'Gelin gelin' dedi. Bize de sıktı merdiven boşluğundan. Bir kaçtık aşağıya, bir daha da yukarı çıkamadık" dedi.

TUTUKLANDI

Gelen polis ekipleri, Halim Er'e teslim olması çağrısında bulundu. Halim Er, teslim olmayınca, vurulan Hacer Çetin'e de müdahale edilmedi. Yaklaşık 1 saatlik müzakerenin ardından Halim Er, teslim olmayı kabul etti. Halim Er gözaltına alınırken, içeri giren sağlık ekipleri Hacer Çetin’in yaşamını yitirdiğini belirledi.

Halim Er emniyetteki işlemlerin ardından bugün adliyeye sevk edildi. Er daha sonra tutuklandı.

“NAMUS MESELESİ” dedi

Yaklaşık 4 senedir birlikte yaşadığı sevgilisi Hacer Çetin’i öldüren Halim Er, Asayiş Şube Müdürlüğünde tamamlanan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Ardından ise tutuklanarak cezaevine gönderildi. Basın mensuplarının “Neden öldürdünüz?” sorusu üzerine Halim Er, “Namus meselesi” diye cevap verdi.

 

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!