canlı casino siteleri
Karamürsel'de tekneye bağlanan köpek kurtarıldı

Deniz içerisinde tekneye bağlanan köpek kurtarıldı
Karamürsel'de, deniz kıyısında bir tekneye bağlanmış köpek hayvanseverler tarafından kurtarıldı. Kocaeli Hayvan Hakları Derneği Başkanı Selma Pilatin Pek, 'Vicdansızlar işkence yapmak için köpeği deniz içerisinde tekneye bağlamışlar. Duyunca hemen sahile gidip boğazındaki tasmayı kesip kurtardık" dedi.
Olay dün gece Karamürsel Ankara Evleri Mevki Elit Sitesi önünde deniz kenarında meydana geldi. Sahil kenarında yürüyüş yapan vatandaşlar, deniz içerisinde tasmasından tekneye bağlanmış bir köpek gördü. Vatandaşlar durumu Kocaeli Hayvan Hakları Derneği Başkanı Selma Pilatin Pek'e bildirdi. Sahile gelen Pek, köpeğin tasmasını keserek kurtardı.
HAYVANA EZİYETTEN İHBARDA BULUNDUK
Yaşanan olayın hayvana eziyet olduğunu söyleyen Pek, "Sahilde yürüyüş yapan bir grup tekneye deniz içinde bağlanmış köpeği görünce beni aradılar. Hemen sahile indim. Köpeğin tasmasını kesip kurtardık. Sağlık durumu iyi göründüğü için serbest bıraktık. Sahipli mi sahipsiz mi bilemiyorum. Bu hayvana eziyettir. Hemen durumu HAYDİ (Hayvan Durum İzleme) birimine ihbar ettik. Umarım kamera ve MOBESE kayıtlarından bu işkenceyi yapanları bulup cezalandırırlar. Bu olayın takipçisi olacağız." dedi.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!