Portekiz Milli Takımı'nda Cristiano Ronaldo ile teknik direktör Jorge Jesus arasında yaşanan kriz gündemdeki yerini korurken, Brezilyalı eski futbolcu Felipe Melo'dan Ronaldo'ya destek geldi.
Melo, SportTV'de yaptığı değerlendirmeyi sosyal medya hesabından paylaşarak Portekiz Milli Takımı'ndaki Ronaldo tartışmasına dahil oldu. Ronaldo ise Melo'nun paylaşımına kayıtsız kalmadı ve gönderiyi beğendi.

MELO'DAN DİKKAT ÇEKEN DESTEK
Felipe Melo, Portekizli futbolcuların Ronaldo'ya yaklaşımıyla Arjantinli oyuncuların Lionel Messi'ye karşı tutumunu kıyasladı:
"Portekizli futbolcuların Ronaldo'ya olan davranış biçimiyle Arjantinli oyuncuların Messi'ye olan davranış biçimi arasında korkunç bir fark var. Rakiplerin Cristiano Ronaldo'ya gösterdiği saygının aynısını Portekiz Milli Takımı'nda göremiyorum. Rakipler daha fazla saygı gösteriyor. Hojlund attığı golden sonra 'Siu' sevinci yaptı. Maç sonu Jorge Jesus'u itti. Yani Portekiz'in sözde kaptanından çok daha fazla etkilenmişti. Bakın... Rakipler Ronaldo'nun gol sevincini yapıyorlar. Birçoğu Ronaldo'yu idol olarak görüyor. Portekiz'deki herkes daha fazla saygı göstermeli. Hiçbiri Ronaldo'nun seviyesine yaklaşamaz."
RONALDO'NUN BEĞENİSİ GÜNDEM OLDU
Felipe Melo'nun sosyal medya paylaşımının ardından Cristiano Ronaldo'nun yaptığı hamle dikkat çekti. Portekizli yıldız, Melo'nun söz konusu gönderisini beğendi.
Bu beğeni, Ronaldo'nun Melo'nun açıklamalarına verdiği destek olarak yorumlanırken sosyal medyada da kısa sürede gündemin öne çıkan başlıklarından biri haline geldi.
Portekiz Milli Takımı'nda Jorge Jesus'un Ronaldo'yu ilk 11'den çıkarmasının ardından deneyimli futbolcu kamptan ayrılmıştı.
Yaşanan gelişme sonrasında bazı futbolcuların Ronaldo'ya destek verdiği belirtilirken, Felipe Melo'nun paylaşımı da tartışmayı farklı bir boyuta taşıdı.

Cristiano Ronaldo kampı terk etti: Jorge Jesus'un hareketine kızdıFutbol