İzmir Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda tutuklu bulunan ve geçtiğimiz günlerde ameliyata alınan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’ın sağlık durumunda yeni gelişme yaşandı.
Daha önce iki kez kanser tedavisi başarıyla sonuçlanan Mehmet Murat Çalık'a tutuklu olduğu sürede iki kez kemik biyopsisi uygulanmış ve son olarak boynunda tespit edilen kitle nedeniyle 13 Ocak Salı günü İzmir Katip Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ameliyat edilmişti.
Çalık, ameliyatı sonrasında 15 Ocak Perşembe günü, tutuklu bulunduğu cezaevine sevk edilmişti.
Çalık’ın yeniden hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Çalık, ameliyat olduğu Katip Çelebi Hastanesi’ne değil, daha önce de tedavi süreci gördüğü İzmir Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı.
AMELİYAT BÖLGESİNDE SIVI BİRİKTİ
Edinilen bilgiye göre, hastanede yapılan ultrason incelemesinde, ameliyat bölgesinde sıvı birikimi tespit edildi. Açık yara ve enfeksiyon bulguları üzerine pansumanı değiştirilen Çalık’a, pansumanın daha sıkı ve düzenli yapılması gerektiği bildirildi. Gece saatlerinde tedavisi tamamlanan Çalık, yeniden Buca Cezaevi’ne gönderildi. Çalık’ın sağlık durumunun takip edileceği belirtildi.
Yeni doğan bebeği çöpe attılarGünün İçinden
ABD, Irak üssünden tamamen çekildiDünya