Belçikalı futbolcu Nathan Ngoy, A Milli Takım'ın Belçika'ya 3-0 yenildiği Uluslar Ligi maçının sonunda Arda Güler ile yaşadığı tartışmayı anlattı.

Ngoy'un açıklamaları, Belçika basınından HLN'nin haberinde yer aldı.

MAÇIN SON BÖLÜMÜNDE GERGİNLİK

A Milli Takım, Uluslar Ligi'ndeki 3. maçında deplasmanda Belçika ile karşılaştı. Milliler sahadan 3-0'lık mağlubiyetle ayrıldı.

Karşılaşmanın son bölümünde Arda Güler ile Nathan Ngoy arasında tartışma çıktı. İki futbolcu adeta burun buruna geldi.

Son düdükle birlikte ikili arasındaki tansiyon biraz daha yükseldi. Diğer futbolcuların araya girmesiyle ortalık yatıştı.

Nathan Ngoy'dan Arda Güler açıklaması: Irkçı bir şey söyledi mi bilmiyorum - Resim : 1

BELÇİKALI FUTBOLCU YAŞANANLARI ANLATTI

Ngoy, tartışmanın nasıl başladığını ve kendi tepkisini şu sözlerle değerlendirdi:

"Önce itmeye ve bir şeyler söylemeye başladı. Ben de pek iyi bir reaksiyon vermedim, bu tür durumlarda daha sakin kalmayı öğrenmem gerekiyor. Irkçı bir şey söyledi mi bilmiyorum çünkü Türkçe konuşuyordu, ne dediğini anlamadım. Ama hoş şeyler söylemediği kesindi."