Eski Fenerbahçe oyuncusu Serdar Dursun, Fenerbahçe’de mevcut problemin yönetimden kaynaklı olduğunu açıkladı. Akıllara Aziz Yıldırım’ın "Sana Darmstadt'dan Serdar yakışmaz"

Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında konuk olduğu Gaziantep FK ile golsüz berabere kalan Fenerbahçe, Beşiktaş derbisinden sonra bir puan kaybı daha yaşadı.

Fenerbahçe, ilk haftalardan lider Galatasaray’ın 6 puan gerisine düştü.

Maç sonu açıklamalarda bulunan eski Fenerbahçeli Gaziantep FK oyuncusu Serdar Dursun, sarı lacivertlilerdeki problemin ‘kadro yetersizliğinde’ olduğunu söyledi.

Dursun, üstü kapalı olarak mevcut sıkıntının yönetimden kaynaklı olduğunu belirtti.

Serdar Dursun, şunları söyledi:

"Kırılgan bir camia, hani taraftar da buna müsait. Çünkü uzun bir dönem şampiyonluk gelmeyince oyuncular için de zor oluyor. Hele Türk oyuncular iç sahada istediği gibi oynayamıyor. İster istemez bir baskı oluşuyor. Şu anda 6 puanlık bir fark var ama çok erken yani. Daha 5. hafta ama tabii ki böyle büyük takımlar maç kazanarak daha iyi gider.”

“KADRODA YETERSİZLİK VAR”

“Ancak bence kadroda bir yetersizlik var yani oyuncu açısından. Bence bazı pozisyonlarda çok yetersiz. Hocanın da eli kolu bağlanıyor. Tabii ki o da ifade edemiyor hepsini ama bence belirli pozisyonlarda oyuncu kalitesi eksiği olduğunu düşünüyorum. O nedenle hoca da istediği oyunu çıkaramıyor."

AZİZ YILDIRIM’IN SÖZLERİ AKILLARA GELDİ

Dursun’un bu sözleri sonrası akıllara Aziz Yıldırım’ın Ali Koç için söylediği, "Sana Darmstadt'dan Serdar Dursun almak yakışmaz" sözleri geldi.