AKP Kültür ve Sanat Politikaları Başkanlığı, kültür ve fikir dünyasını buluşturacak yeni bir etkinlik serisini hayata geçiriyor. "Kütüphane Sohbetleri" adıyla başlatılan programın ilk konuğu, AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik olacak.

AKP Genel Merkezi'nde yenilenen haliyle faaliyetlerine başlayan AK Kütüphane, bu kez söyleşilere ev sahipliği yapacak.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Yayman, yaptığı açıklamada, "AK Parti Genel Merkezimizde başlatacağımız Kütüphane Sohbetleri programının ilk buluşmasını, Genel Başkan Yardımcımız ve Parti Sözcümüz Sayın Ömer Çelik ile gerçekleştireceğiz. Ömer Çelik Bey AK Partimizin kuruluşundan bu yana bu büyük başarı öyküsünün içinde ve bize kendi hikayesi üzerinden Türkiye’nin hikayesini anlatacak” ifadelerini kullandı.

Kültür ve sanatı birleştirici bir güç olarak gördüklerini kaydeden Yayman, çok farklı kesimlerden isimleri bu sohbetlerde ağırlayacaklarını söyledi.

Herkesi “Kütüphane Sohbetleri”ne davet eden Yayman, “Bu anlamlı buluşmada, hem kültür ve sanat çalışmalarımızı istişare edecek hem de ülkemizin fikir ve düşünce dünyasına dair keyifli buluşmalar gerçekleştireceğiz. Tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz” dedi.