3 yıl hapisle aranıyordu, dolaptan çıktı
Karabük’te hakkında 3 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari A.Y., polis operasyonunda evindeki dolabın gizli bölmesinde saklanırken yakalanarak tutuklandı.
Karabük’te hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü polis ekiplerince evine yapılan baskında yakalandı. A.Y.’nin ahşap bir dolabın içine yapılan gizli bölmede saklandığı ortaya çıktı.
Asayiş Şube Müdürlüğü İnfaz Büro Amirliği, Cinayet Büro Amirliği ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, ‘Güveni kötüye kullanma’, ‘Birden fazla kişiyle tehdit’ ve ‘Silahla tehdit’ suçlarından toplam 3 yıl 9 ay hapis cezası kesinleşmiş olan A.Y.’nin yakalanması için çalışma başlattı.
Belirlenen adrese düzenlenen operasyonda firari hükümlü, evdeki dolabın gizlenmiş bölmesinde bulundu.
Gözaltına alınan A.Y., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.