Adana Demirspor tribün lideri isyan etti: Taraftar yapayalnız kaldı

Adana Demirspor taraftarları, takımın kötü gidişine ve -17 puanla ligde son sırada yer almasına tepki için 5 Ocak Meydanı’nda toplandı. Tribün lideri Sercan Ergücü, “Adana Demirspor camiası yapayalnız kaldı” dedi.

1. Lig takımlarından Adana Demirspor, bu yıl çıktığı 12 maçın 11'ini kaybederken, 1'inde de beraber kaldı. Bu süreçte kalesinde 48 gol gören mavi-lacivertli takım sadece 6 gol atabildi.

Adana ekibinin aldığı cezalar nedeniyle puan ise -17. Bu kötü gidiş nedeniyle Adana Demirsporlu taraftarlar 5 Ocak Meydanı'nda toplandı.

Adana Demirspor taraftar grubu tribün lideri Sercan Ergücü, taraftarlar adına yaptığı konuşmada, toplanma amaçlarının takım bataklığa sürüklenirken sahipsiz bırakılması olduğunu söyleyerek, "Bir şehir takımına sessiz kalıyor. Adana Demirspor iyiyken herkes bizim yanımızdaydı. Bu başarıya odaklı sevgiydi. Peki ya şimdi? Adana Demirspor camiası ve taraftarları yapayalnız kaldı" dedi.

Taraftarlar daha sonra sloganlar atarak Çakmak Caddesi'nden, Sanatçılar Parkı'na kadar yürüdü.

Adana Demirspor
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber