Adana'da husumetli olduğu gruba ateş açtı: Ölü ve yaralılar var

Adana’nın Seyhan ilçesinde bir kişi husumetli olduğu gruba tabancayla ateş açtı. Saldırıda bir kişi hayatını kaybederken 3 kişi de yaralandı.

Adana’nın Seyhan ilçesine bağlı Gülbahçesi Mahallesi'nde iddiaya göre, husumetli iki grup arasında henüz belirlenemeyen bir sebeple tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüyerek silahlı kavgaya dönüştü. Kavga sırasında kimliği tespit edilemeyen bir kişi tabanca ile ateş açarak 4 kişiyi yaraladı.

İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen sağlık ekipleri yaralıları kentteki çeşitli hastanelere kaldırdı. Göğüs bölgesinden yaralanan Abidin Taktaş (63) yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Taktaş’ın cesedi otopsisi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayla ilgili 1 kişiyi gözaltına alırken çalışmaların devam ettiği öğrenildi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber