Alperen triple-double’ı kıl payı kaçırdı: Houston, Boston'ı son topta yıktı

Milli basketbolcumuz Alperen Şengün'ün triple-double’ı az farkla kaçırdığı maçta Houston Rockets, Boston Celtics'i son saniyede bulduğu basketle devirdi.

Temsilcimiz Alperen Şengün’ün forma giydiği Houston Rockets, Boston Celtics ile karşılaştı.

Rockets, son NBA şampiyonu olan ve Doğu Konferansı’nda bu sezon ikinci sırada yer alan Boston’ı Amen Thompson’ın son saniyede bulduğu basketle 114-112 mağlup etti.

Mücadelede 36 dakika parkede kalan milli basketbolcumuz Alperen Şengün, maçı 11 sayı, 9 ribaund ve 9 asist ile tamamlayarak triple-double’ı kıl payı kaçırdı.

Dillon Brooks

Houston böylelikle, 45. maçında 31. galibiyetini aldı. Celtics ise 47. maçında 15. yenilgisini yaşamış oldu.

Houston Rockets’a zaferi getiren Amen Thompson maçı da 33 sayı, 9 ribaund ve 4 asistle tamamladı. Rockets’ta ayrıca Dillon Brooks 36 sayı atarak karşılaşmanın en çok skor üreten oyuncusu oldu.

Boston’da Jaylen Brown 28 sayı, 4 ribaund ve 4 asist, Jayson Tatum 19 sayı, 6 ribaund ve 7 asist, Luke Kornet ise18 sayı, 7 ribaund üretti.

NBA Houston Rockets Boston Celtics Alperen Şengün
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber