Arda Güler direğe takıldı, Real Madrid penaltı kaçırdı

Real Madrid, 2025 FIFA Kulüpler Dünya Kupası H Grubu'ndaki ilk maçında Al Hilal ile yenişemedi. İspanyol devi maçın son dakikalarında penaltı kaçırırken, oyuna ikinci yarıda dahil olan Arda Güler'in bir şutu direkte patladı.

2025 FIFA Kulüpler Dünya Kupası H Grubu'nda İspanyol devi Real Madrid ile Suudi Arabistan temsilcisi Al Hilal karşılaştı. Mücadele 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

Maça iyi başlayan Real Madrid, 30. dakikada Rodrygo'nun asistinde golü atan Gonzalo ile 1-0 öne geçti.

41'de Asencio'nun büyük hatası sonrası Al Hilal'de kazanılan penaltıyı Ruben Neves gole çevirdi ve ilk yarı 1-1 sona erdi.

İkinci yarıda oyuna giren Arda Güler'in 46. dakikadaki şutu direğe takıldı. Milli futbolcumuzun 67. dakikada ise sert vuruşu üstten auta gitti.

VALVERDE PENALTIYI KAÇIRDI

Real Madrid maçın son anlarında VAR incelemesinin ardından penaltı kazandı. Topun başına geçen Valverde'ye 34 yaşındaki tecrübeli kaleci Bono izin vermedi ve mücadele 1-1 sona erdi.

55 dakika sahada kalan Arda Güler 56 kez topla buluştu. Yüzde 82 pas isabetiyle oynayan yetenekli oyuncu, 11 pas hastası yaparken, arkadaşlarına da 3 kilit pas attı.

Real Madrid Arda Güler Al Hilal 2025 FIFA Kulüpler Dünya Kupası
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber