Bağ evinde dehşet: Tartıştığı erkek arkadaşını bıçakladı

Kayseri’nin Hacılar ilçesinde bir kadın, alkol aldıkları sırada tartıştığı erkek arkadaşını göğsünden bıçakladı. Yaralı hastaneye kaldırılırken, şüpheli gözaltına alındı.

Kayseri’de bir kadın tartıştığı erkek arkadaşını göğsünden bıçakladı.

İnecik Mahallesi Beğendik Caddesi’nde bulunan bir bağ evinde meydana gelen olayda, C.B. ile S.M. iddiaya göre alkol aldıkları sırada henüz bilmeyen bir sebepten tartışmaya başladı.

Tartışmanın büyüyerek, kavgaya dönüşmesi üzerine C.B. mutfaktan aldığı bıçakla S.M’yi göğsünden bıçakladı. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri de ilk müdahalenin ardından hafif yaralanan S.M.’yi Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk etti.

Polis ekipleri C.B.’yi gözaltına alırken, bağ evinde incelemelerde bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kayseri Bıçaklı saldırı
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber