Barcelona, 9 kişi kalan Mallorca'yı rahat geçti

La Liga’nın son şampiyonu Barcelona, yeni sezona Mallorca deplasmanında fırtına gibi başladı. Ev sahibi ekip ilk yarıda 9 kişi kalınca Katalan devi sahadan 3-0 galip ayrıldı

İspanya La Liga’da 2025-26 sezonunun açılış haftasında Barcelona, deplasmanda Mallorca’ya konuk oldu. Son şampiyon, rakibinin erken gördüğü kırmızı kartların da etkisiyle rahat bir oyun sergiledi ve sahadan 3-0’lık galibiyetle ayrıldı.

İLK YARIDA İKİ GOL VE İKİ KIRMIZI KART

Karşılaşmanın henüz 7. dakikasında Raphinha’nın golüyle öne geçen Barcelona, 23. dakikada Ferran Torres’in kaydettiği golle farkı ikiye çıkardı.

Ev sahibi Mallorca için işler daha da zorlaştı. 33. dakikada Manu Morlanes ikinci sarı kartla oyun dışı kaldı. Yalnızca altı dakika sonra Vedat Muriqi, VAR incelemesinin ardından kırmızı kartla cezalandırıldı.

Böylece Mallorca, ilk yarının son bölümlerini 9 kişi tamamladı ve devreye 2-0 geride girdi.

YAMAL SON SÖZÜ SÖYLEDİ

İkinci yarıda oyunun tüm kontrolünü elinde tutan Barcelona, topa sahip olarak rakibini baskı altında tuttu. Maçın skorunu ise 90+4. dakikada sahneye çıkan genç yıldız Lamine Yamal belirledi. Onun golüyle mücadele 3-0 sona erdi.

Barcelona Mallorca İspanya La Liga Lamine Yamal
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber