Barcelona ikinci yarıda geri döndü

Real Oviedo karşısında ilk yarıyı geride kapatan Barcelona, ikinci yarıda bulduğu gollerle sahadan 3-1 galip ayrıldı.

La Liga’nın 6. haftasında Real Oviedo ile Barcelona, Carlos Tartiere Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Zorlu mücadeleyi konuk ekip Barcelona 3-1 kazandı.

Mücadelenin 33. dakikasında sahneye çıkan Alberto Reina, Oviedo’yu 1-0 öne geçirdi. Bu golle ev sahibi ekip, ilk yarıyı üstün tamamladı.

İkinci yarıda oyunun kontrolünü eline alan Barcelona, baskısını skora yansıtmayı başardı.

56. dakikada Eric Garcia eşitliği sağladı. 70. dakikada Robert Lewandowski’nin golüyle öne geçen Katalan ekibi, 88. dakikada Ronald Araujo’nun ağları sarsmasıyla farkı ikiye çıkardı.

Bu sonuçla sahadan 3-1 galip ayrılan Barcelona, bir sonraki lig maçında sahasında Real Sociedad’ı konuk edecek. Real Oviedo ise deplasmanda Valencia ile karşılaşacak.

Barcelona Real Oviedo İspanya La Liga
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber