Bolu'da kar görüş mesafesini düşürdü

Bolu'da etkili olan kar yağışı nedeniyle görüş mesafesi yaklaşık 20 metreye kadar düştü. Karayolları ekipleri yolun kapanmaması için çalışmalarını sürdürüyor.

Türkiye’nin önemli geçiş noktalarından biri olan TEM Otoyolu ve D-100 kara yolunun Bolu Dağı geçişinde etkili olan yoğun kar yağışı ve sis sebebiyle görüş mesafesi yaklaşık 20 metreye kadar düştü.

Bolu’nun yükseklerinde dün akşam saatlerinde kar yağışı başladı. TEM’in Bolu geçişi ve D-100 kara yolunun Bolu Dağı geçişinde kar yağışı sabah saatlerinde etkisini artırdı.

Yoğun kar yağışının ve sisin etkili olduğu D-100’ün Bolu Dağı kesimi ve Yumrukaya, Abant Kavşağı, Elmalık, Bakacak, Seymenler, Karanlıkdere, Bıçkıyanı, Sarıçökek bölgelerinde görüş mesafesi yaklaşık 20 metreye kadar düştü. Karayolları ekipleri yolun kapanmaması için çalışmalarını sürdürüyor.

Bolu Kar yağışı
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber