Çağdaş Atan: Son dakikalarda tedirginlik ve sorumluluktan kaçma hissi gördüm

Konyaspor Teknik Direktörü Çağdaş Atan, Antalyaspor maçındaki 0-0 beraberlik sonrası “Son dakikalarda tedirginlik ve sorumluluktan kaçma hissi gördüm. İç sahada kazanamama baskısı oyuncuları geriye itti. Rotasyonda darız, devrede güçlenmemiz şart” dedi.

Trendyol Süper Lig'in 13. haftasında konuk olduğu Hesap.com Antalyaspor ile 0-0 berabere kalan TÜMOSAN Konyaspor Teknik Direktörü Çağdaş Atan, maç sonrası açıklamalarda bulundu.

Çağdaş Atan, baskı kurmaya çalıştıkları son dakikalarda tedirginlik ve sorumluluktan kaçma hissiyatını çok net gördüğünü söyledi.

Uzun süredir içeride kazanamama ve kaybetme baskısının oyuncuları geriye ittiğini anlatan Atan, "İkinci yarıda pozisyon üretme anlamında zorlandık. İlk kırk beş dakika bence iyi oynadık. İyi presler yaptık, çok fazla duran top kullandık, iyi hücumlar yaptık. Ama dediğim gibi kanat oyuncusu rotasyonunda elimiz çok dar" diye konuştu.

Atan, ilk yarıda iyi işler yaptıklarını, maç kazanmaya ve özgüvene ihtiyaçlarının olduğunu, devre arasında rotasyonda dar oldukları bölgeleri güçlendirip daha iyi bir performans sergileyeceklerini dile getirdi.

Konyaspor Süper Lig Antalyaspor
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber