Carlo Ancelotti'den ters köşe: 50 milyon Euro'luk teklif işleri değiştirdi
Real Madrid çalıştırıcısı Carlo Ancelotti, Brezilya Milli Takımı ile anlaşmaya varmıştı. Ancak son anda karar değiştirerek CBF’ye olumsuz yanıt verdi. Ancelotti'nin kararını 50 milyon Euro'luk çılgın teklifin değiştirdiği belirtiliyor.
Carlo Ancelotti ve Brezilya Milli Takımı anlaşması işler sarpa sardı.
Real Madrid'de teknik direktör Carlo Ancelotti döneminin en geç sezon sonunda sona ereceği düşünülürken, İtalyan teknik adamın Brezilya Milli Takımı’nın başına geçeceği neredeyse kesin gözüyle bakılıyordu.
Ancelotti ile Brezilya Futbol Federasyonu’nun (CBF) prensipte anlaşmaya varıldığı gündeme gelmişti ancak İtalyan teknik adamdan sürpriz bir hamle geldi.
İspanya’nın önde gelen spor gazetelerinden Marca'nın haberine göre, taraflar anlaşma noktasına gelmiş olsa da Ancelotti, son anda CBF yetkililerine olumsuz dönüş yaptı.
Hatta deneyimli çalıştırıcının, bu kararıyla birlikte CBF Başkanı Ednaldo Rodrigues ile iletişime geçerek minnettarlığını ifade ettiği öğrenildi.
Haberde, Brezilya cephesinin Ancelotti’nin bu kararına oldukça şaşırdığı vurgulandı. Kararın perde arkasında ise Suudi Arabistan’dan gelen yıllık 50 milyon Euro’luk astronomik teklif olduğu belirtildi.
İtalyan teknik adamın bu teklifi ciddi şekilde değerlendirmeye aldığı kaydedildi.
Öte yandan, Ancelotti’nin Real Madrid ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunurken, kulüpten ayrılmak için 4 milyon euro tazminat talebinde bulunduğu ancak Madrid yönetiminin bu isteği kabul etmediği ileri sürüldü.
İspanyol devinin, Ancelotti’nin kalan sözleşmesini feda ederek takımdan ayrılmasını beklediği bildirildi.
BREZİLYA'DA YEDEK PLAN DEVREYE GİRDİ
Portekiz'in ünlü spor gazetesi A Bola'nın haberine göre ise Brezilya Futbol Federasyonu, Jorge Jesus'u teknik direktörlük görevine getirmek için teklif hazırlıyor.
Ancelotti’nin anlaşmadan uzaklaşması sebebiyle ibre eski Fenerbahçe çalıştırıcısı Jesus'a döndü.