Chelsea golcüsünü buldu: Transfer 50 milyon sterline bitti

Chelsea, Brighton’dan Joao Pedro’yu 50 milyon sterlini aşan bir bedelle kadrosuna kattı. Brezilyalı forvet, sağlık kontrolünden sonra ABD’ye giderek Kulüpler Dünya Kupası kadrosuna dahil olacak ve Palmeiras karşısında sahaya çıkabilir.

Chelsea, Brighton’ın genç forveti Joao Pedro için 50 milyon sterlini aşan bir anlaşmaya imza atarak kadrosunu güçlendirdi.

23 yaşındaki Brezilyalı, Chelsea ile yedi yıllık sözleşme yaptı ve sağlık kontrolünün ardından Enzo Maresca’nın yönetimindeki takıma katılmak üzere ABD’ye uçacak.

Kulüplerin 27 Haziran - 3 Temmuz tarihleri arasında oyuncu kaydı yapmasına izin verilmesi, Pedro’nun turnuvada Chelsea forması giymesinin önünü açtı.

Brezilyalı futbolcu, cumartesi günü TSİ 02:00’de Palmeiras ile oynanacak çeyrek final maçında Chelsea formasıyla sahaya çıkabilir.

CHELSEA İLE BRIGHTON'IN GÜÇLÜ İLİŞKİLERİ

Bu transfer, Chelsea’nin Brighton ile kurduğu iyi ilişkilerin bir sonucu olarak gerçekleşti.

Londra ekibi, Pedro’yu 9 numarada ve ileri uçta birçok pozisyonda oynayabilen çok yönlü bir oyuncu olarak değerlendiriyor.

Newcastle da Pedro için devreye girmiş ancak geçtiğimiz hafta yaptığı yaklaşık 50 milyon sterlinlik teklif geri çevrilmişti. Pedro’nun kariyerine Chelsea’de devam etmek istediği belirtiliyor.

Watford, Pedro’yu 2023’te 35 milyon sterline Brighton’a göndermişti ve bu transferden elde edilecek karın yüzde 20’sini alacak.

GITTENS YOLA ÇIKIYOR AMA ABD'DE YOK

Chelsea ayrıca Borussia Dortmund’dan Jamie Gittens’ı kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

20 yaşındaki oyuncu sağlık kontrollerinin ardından Chelsea ile yedi yıllık sözleşme imzalayacak. Transferin bedeli 65 milyon euro olarak belirlendi.

Ancak Gittens, Dortmund formasıyla Fluminense karşısında turnuvada oynadığı için Chelsea ile Kulüpler Dünya Kupası’nda forma giyemeyecek.

Brighton Chelsea Transfer
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber