Çocuğun kafasını arabaya vurdu, kaldırıp yere fırlattı

Adana'da bir kişi dün akşam saatlerinde yolda beraber yürüdüğü çocuğun başını park halindeki araca vurdu, ardından çocuğun havaya kaldırıp yere fırlattı.

Adana'da bir kişinin, çocuğu tutup önce kafasını arabaya vurması sonra da yere fırlatması anbean görüntülendi.

Olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Yenibey Mahallesi'nde meydana geldi. 29 Kasım gecesi bir kadın bir erkek yanlarında 3 çocukla ara sokağa girdi.

Çocuklardan biri adamın yanından uzaklaştı. Bunun üzerine çocuğun yanına gelen adam, çocuğun boğazından tutup önce kafasını arabanın arkasına vurup daha sonra çocuğu yere fırlattı.

Daha sonrada yerden kalkan çocuğun elinden tutan şahıs, hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam etti.

Bu anları gören diğer çocuk ise korkup kadının arkasına saklanarak yoluna devam etti.

Yaşananlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Çocuğu acımasızca döven şahsın baba olduğu tahmin ediliyor.

Adana
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber