Danıştay hakimi otel odasında vurulmuş halde bulundu
Danıştay'da görevli olan Tetkik Hakim A.H., bayram tatili için gittiği Mardin'de kaldığı bir otelin odasında vurulmuş halde bulundu. Çevredekiler silah sesi duyduklarını anlattı.
Danıştay'da görevli Tetkik Hakim A.H., bayram tatili için Mardin'e gitti. Ancak dün akşam saatlerinde 42 yaşındaki hakimin kaldığı oteldeki odasından silah sesi yükseldi.
Bunun üzerine odaya giren otel görevlileri, A.H.'yi kanlar içinde buldu. İhbarla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ekipler, A.H.'nin başından vurularak ağır yaralandığını belirledi.
A.H., ilk müdahalenin ardından ambulansla özel bir hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakımda tedavisi süren A.H.'nin hayati tehlikesi sürerken, olaya ilişkin soruşturma başlatıldı.
ADALET BAKANLIĞI: SALDIRI HABERLERİ DOĞRU DEĞİL
Olaya ilişkin Adalet Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada "Danıştay Tetkik Hakimi A.H. Mardin’de, otel odasında ruhsatlı silahı ile intihar girişiminde bulunmuş, 112 Acil Servis ekiplerince müdahale edilerek Mardin Araştırma Hastanesine sevk edilmiştir. Hayati tehlikesi devam etmektedir. Silahlı saldırı şeklinde sunulan haberler doğru değildir" denildi.