Dünya en seksi futbolcusu evinde kabusu yaşadı
İsviçreli futbolcu Alisha Lehmann Juventus macerasının ardından Como’ya transfer olmuştu. Dünyanın en seksi kadın futbolcusu olarak gösterilen isim, sosyal medyasından yaptığı esprili paylaşımla evine hırsız girdiğini duyurdu.
Como’da kariyerine devam eden Alisha Lehmann, bu kez sahada değil, evinde tatsız bir sürprizle karşılaştı.
Ünlü futbolcu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla evine hırsız girdiğini açıkladı ve durumu kendine özgü mizahi üslubuyla anlattı.
Lehmann paylaşımında, "Bende Obsesif Kompulsif Bozukluk var. Bir dahaki sefere evimi soyduktan sonra lütfen temizleyin" ifadelerini kullandı.
Olayın ardından polis ekiplerinin inceleme başlattığı ve soruşturmanın sürdüğü bildirildi. Yetkililer ve Lehmann, hırsızların hangi eşyaları aldığına veya olayın maddi boyutuna dair henüz resmi bir açıklama yapmadı.
GEÇEN YIL YARIM MİLYONUNU ÇALDILAR
Alisha Lehmann başına gelen hırsızlık olayını ilk kez yaşamıyor. Futbolcunun Juventus forması giydiği dönemde Torino’daki evine giren hırsızlar, yaklaşık yarım milyon Euro değerinde eşya çalmıştı.