Dzeko 'garip' dedi, hakeme tepki gösterdi
Fenerbahçe'nin Boşnak golcüsü Edin Dzeko, 3-1 kazandıkları Gaziantep FK maçının ardından hakem Direnç Tosunoğlu ve VAR hakemi ile ilgili konuştu.
Fenerbahçe'nin deneyimli forveti Edin Dzeko, deplasmanda Gaziantep FK'yi 3-1 mağlup ettikleri karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.
Bosna Hersekli golcü, mücadeleye bekledikleri gibi başlayamadıklarını belirtti.
"Maça yavaş başladık. İlk gol benim hatamdan geldi. İlk yarıda skoru 1-1 yapabilirdik ancak bunu başaramadık," diyen Dzeko, ilk yarıdaki performanslarından memnun olmadığını ifade etti.
İkinci yarıda sahaya farklı bir çehreyle çıktıklarını vurgulayan Dzeko, "İkinci yarıda daha iyi oynadık ve 3 gol bulduk. Aslında daha fazlasını da atabilirdik," şeklinde konuştu.
"GARİP KARARLARLA KARŞI KARŞIYA KALDIK"
Hakem kararları ve ofsayt pozisyonlarına ilişkin eleştirilerini dile getiren tecrübel golcü, "Ofsayt çizgisi o pozisyonda oldukça tuhaftı. Topu kontrol ettiğim pozisyonda itilmiştim, orada hem kırmızı kart hem de penaltı verilmeliydi. Ayrıca ilk yarıdaki pozisyonda da net bir penaltı vardı. Garip kararlarla karşı karşıya kaldık" dedi.
Tüm bu olumsuzluklara rağmen galibiyeti aldıklarını belirten Dzeko, "Kalan tüm karşılaşmaları kazanmak istiyoruz. Sonuna kadar savaşacaktır. Elimizden geleni yapacağız ve sonucu hep birlikte göreceğiz" ifadeleriyle sözlerini tamamladı.