Ege Kökenli Justin Timberlake konseri için Azerbaycan’a gitti: “Hey Justin, biz hazırız”
Ünlü oyuncu Ege Kökenli, önümüzdeki günlerde İstanbul’da da hayranlarıyla buluşacak Justin Timberlake konserini izlemek üzere Azerbaycan’a gitti. Eşi Lior Ahituv ile paylaştığı romantik anlar sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.
Geçtiğimiz aylarda acı bir bebek kaybı yaşayan ünlü çift, bu sefer konser heyecanını yaşamak için yola çıktı. Ege Kökenli ve eşi, İstanbul’da da Türk hayranlarıyla buluşacak olan Justin Timberlake konserini izlemek için Azerbaycan’a seyahat etti.
“HEY JUSTİN BİZ HAZIRIZ”
Kendisine ait sosyal medya hesabından konserdeki anları paylaşmayı ihmal etmeyen Ege Kökenli, eşi Lior Ahituv ile birlikte çektiği fotoğrafın altına “Hey Justin biz hazırız” notunu düştü. Romantik ve neşeli anlar, sosyal medyada takipçileri tarafından yoğun ilgi gördü.