Ergin Ataman'dan çok kısa Fenerbahçe itirafı
Panathinaikos koçu Ergin Ataman, Euroleague Final-Four'unda mağlup oldukları Fenerbahçe Beko maçıyla ilgili konuştu.
EuroLeague'de Final-Four'da Fenerbahçe Beko ile karşılaşan Panathinaikos Başantrenörü Ergin Ataman, 82-76 yenildikleri karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.
Çok kısa konuşan Ataman, "Fenerbahçe bizden iyi oynadı. Çok iyi savunma yaptılar. Onlara finalde bol şans diliyorum" ifadelerini kullandı.
BASIN TOPLANTISI: FENERBAHÇE KAZANMAYI DAHA FAZLA HAK ETTİ
Panathinaikos AKTOR Başantrenörü Ergin Ataman, Fenerbahçe Beko'ya yenildikleri maçın ardından düzenlenen basın toplantısında ise şu ifadeleri kullandı:
"Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum çünkü bu gece kazanmayı bizden daha fazla hak ettiler. Özellikle defansta çözüm bulamadık. Şanslarımızı iyi kullanamadık."
"Forvetlerimizden yeterince sayı bulamadık. Fenerbahçe iyi defans yaptı. Doğru pasları bulamadık. Defansta hatalar yaptık. Fenerbahçe, bizden daha agresif oynadı. Bizim skor üretmemizi engellediler."