Eskişehir'de silahlı kavga ölü ve yaralılar var

Eskişehir'in Tepebaşı ilçesine bağlı Fatih Mahallesi’nde, husumetli iki grup arasında çıkan silahlı kavgada Volkan Taşdelen ve Enes Ö. hayatını kaybetti, Ali Han D. ise ağır yaralandı.

Olay, dün gece saatlerinde Kumlubel Parkı yakınlarındaki Aktuğ Sokak'ta meydana geldi.

Daha önceden aralarında husumet bulunan iki grup, sokakta karşılaştı. Taraflar arasında başlayan sözlü tartışma kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü.

SİLAHLI KAVGADA 3 KİŞİ VURULDU

Silahlı çatışmada, Enes Ö. (20), Ali Han D. (23) ve Volkan Taşdelen (34) vücutlarının çeşitli yerlerinden vurularak yaralandı. Olayı gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Karın bölgesinden iki kurşunla vurulan Volkan Taşdelen, kaldırıldığı Eskişehir Şehir Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ağır yaralı olan Enes Ö. ise bugün hastanede hayatını kaybetti. Ali Han D.'nin de sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

KAÇAN ŞÜPHELİLER YAKALANDI

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince kaçan şüpheliler; Umut U. (30), Ahmet D. (18) ve Cevdet D. (35) yakalandı.

Şüphelilerin farklı suçlardan çok sayıda suç kaydının bulunduğu öğrenildi. Polislerin yaptığı çalışmalarda, olay yerinin yakın bir noktada park halindeki aracın altında 1 adet tabanca bulundu. Olay ilgili incelemenin devam ettiği öğrenildi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber