Fenerbahçe rekor transferi açıkladı: Galatasaray'dan gelmişti

Fenerbahçe genç oyuncusu Yusuf Akçiçek'in, 22 milyon Euro bedelle Suudi Arabistan ekibi Al Hilal'e transfer olduğunu duyurdu.

Fenerbahçe, 19 yaşındaki savunma oyuncusu Yusuf Akçiçek’in Al Hilal’e transfer olduğunu açıkladı.

Yusuf Akçiçek, Fenerbahçe'ye 2019 yılında bedelsiz olarak Galatasaray'dan gelmişti.

Sarı-Lacivertli kulüpten yapılan bilgilendirmede, transfer anlaşması kapsamında Fenerbahçe’nin 22 milyon Euro net gelir elde edeceği, ayrıca oyuncunun sonraki satışından elde edilecek net tutarın yüzde 15’inin de kulübe aktarılacağı kaydedildi.

YUSUF AKÇİÇEK'TEN FENERBAHÇE'YE VEDA

FENERBAHÇE'NİN AÇIKLAMASI

“Futbol Akademimizden yetişen futbolcumuz Yusuf Akçiçek’in transferi konusunda Al Hilal Kulübü ile anlaşmaya varılmıştır. Yapılan anlaşmaya göre kulübümüze 22 milyon Euro net transfer bedeli ödenecek olup, oyuncunun sonraki satışından elde edilecek net tutarın yüzde 15’i kulübümüze aktarılacaktır. Yusuf, altyapımızdan A Takımımıza uzanan yolculuğunda kısa sürede camiamızın sevdiği bir isim olmuş ve sahadaki mücadelesiyle kalplerimizde iz bırakmıştır. Kendisine kulübümüze bugüne kadar verdiği emek ve katkıları için teşekkür ediyor, kariyerinin yeni döneminde başarılar diliyoruz."

Fenerbahçe Al Hilal Yusuf Akçiçek Galatasaray
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber