Fenerbahçe-Trabzonspor maçına 12 Dev Adam ayarı: Saati değişti

Trendyol Süper Lig'de yarın oynanacak Fenerbahçe-Trabzonspor karşılaşmasının başlama saati, 12 Dev Adam'ın EuroBasket 2025'teki final maçı dolayısıyla saat 19.00'a alındı. Benzeri şekilde Gaziantep-Kocaelispor arasındaki maçın da saati değişti.

Süper Lig’in 5. haftasında futbolseverleri ekran başına kilitleyecek Fenerbahçe - Trabzonspor karşılaşmasının başlama saati değiştirildi. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), maçın saatinin bir saat öne çekildiğini duyurdu.

Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında Chobani Stadyumu’nda oynanacak dev maçın, daha önce 20.00 olarak açıklanan başlama saati 19.00’a alındı. Aynı şekilde Gaziantep FK ile Kocaelispor arasında oynanacak mücadelenin başlama saati de güncellendi.

TFF tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Trendyol Süper Lig Mehmet Ali Yılmaz Sezonu'nun 5. haftasında, 14 Eylül 2025 Pazar günü (yarın) saat 20.00'de oynanması planlanan Fenerbahçe A.Ş. - Trabzonspor A.Ş. ve Gaziantep Futbol Kulübü A.Ş. - Kocaelispor müsabakalarının başlama saatleri, A Millî Erkek Basketbol Takımımızın aynı gün TSİ 21.00'de Almanya ile oynayacağı 2025 Avrupa Basketbol Şampiyonası (EuroBasket 2025) Finali ile çakışmaması adına Federasyonumuzun ve kulüplerin ortak kararıyla 19.00 olarak güncellenmiştir.”

Fenerbahçe Trabzonspor 12 Dev Adam
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber