Fenerbahçe'den Beşiktaş'a gönderme: '2 avans...'
Süper Lig'de Beşiktaş'ı 2-0 geriden gelerek 3-2 yenen Fenerbahçe maç sonrası ezeli rakibine göndermede bulunan bir paylaşıma imza attı.
Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında Fenerbahçe 2-0 geriye düştüğü maçta, müthiş bir geri dönüşe imza atarak Beşiktaş'ı Tüpraş Stadı'nda 3-2 mağlup etmeyi başardı.
Tarihi galibiyet sonrası büyük coşku yaşayan Sarı-Lacivertliler'in bu sevincine kulübün sosyal medyası da eşlik etti.
Fenerbahçe'nin X hesabından yapılan paylaşımda "2 avans 3'te biter" paylaşımıyla Beşiktaş'a göndermede bulunuldu.
"BOĞAZIN TEK HAKİMİ FENERBAHÇE'DİR"
Fenerbahçe ikinci paylaşımında ise "Boğazın tek hakimi vardır ve o da Fenerbahçe'dir!" ifadelerini kullandı.
ÜÇÜNCÜ GÖNDERME: HAVLU VE BÜYÜTEÇ!
Kara Kartal'ın transfer öncesi yaptığı animasyonlara benzer bir video yayınlayan sarı lacivertliler, videoda Beşiktaş'a gol atan eski futbolcularına da yer verdi. Kanarya, ezeli rakibine ayrıca havlu ve büyüteç göndermesinde de bulundu.