Fenerbahçe'ye reddedip Premier Lig'e gitmişti: Forest, Postecoglou’nu 39 günde kovdu!

Fenerbahçe’nin teklifini reddedip Nottingham Forest’ın başına geçen Ange Postecoglou’nun İngiltere serüveni 39 gün sürdü. 8 maçta galibiyet alamayan teknik adam, Chelsea yenilgisinden 19 dakika sonra görevden alındı.

Fenerbahçe’nin teknik direktörlük teklifini reddeden ve Nottingham Forest’ın başına geçen Ange Postecoglou'nun ada macerası 39 gün sürdü.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Nottingham Forest, teknik direktör Ange Postecoglou ile yollarını ayırdı.

Kulüp, Chelsea karşısında alınan 3-0’lık mağlubiyetin hemen ardından, yalnızca 19 dakika içinde kararını verdi. Postecoglou’nun Forest kariyeri sadece 39 gün sürdü.

Forest’tan yapılan açıklamada, “Nottingham Forest Futbol Kulübü, bir dizi hayal kırıklığı yaratan sonuç ve performansın ardından Ange Postecoglou'nun baş antrenörlük görevinden derhal azledildiğini doğrulamaktadır. Kulüp şu anda başka bir açıklama yapmayacaktır” ifadeleri yer aldı.

Postecoglou, Forest’ın başında çıktığı 8 maçta 2 beraberlik ve 6 mağlubiyet aldı. Takım, bu süreçte yalnızca 5 puan toplayabildi ve Premier Lig’de 17. sırada yer alıyor.

Forest ile anlaşmadan önce adı Fenerbahçe ile de anılan 60 yaşındaki teknik adam, İngiltere’de beklenen etkiyi yaratamadı.

Forest’ın yeni teknik direktörü için henüz resmi bir açıklama yapılmasa da kulislerde konuşulan isim Rafa Benitez. İspanyol çalıştırıcının, Postecoglou’nun yerine geçmesi gündemde.

Ange Postecoglou Nottingham Forest İngiltere Premier Lig
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber