Galatasaray maçına saatler kala flaş gelişme: Eintracht Frankfurt TFF ile görüşecek
Eintracht Frankfurt'un, Galatasaray ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi maçı öncesi TFF ile bir görüşe gerçekleştireceği Alman basınına yansıdı.
Galatasaray maçı öncesi Eintracht Frankfurt ve TFF, Can Uzun için görüşecek.
Eintracht Frankfurt, genç futbolcu Can Uzun’un A Milli Takım’daki son durumu nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile masaya oturmaya hazırlanıyor.
Alman ekibinde, 19 yaşındaki oyuncunun milli formaya çağrılmasına rağmen süre bulamaması ve antrenmanlara yeterince entegre edilmemesi soru işaretleri yarattı.
Alman basınından Bild’in haberine göre Frankfurt yönetimi, oyuncularının milli takım kampında nasıl bir süreç yaşadığını doğrudan TFF’den öğrenmek istiyor.
Kulüp kaynaklarına göre bu tablo, “kabul edilemez” bir durum olarak değerlendiriliyor.
BİR MAÇI KULÜBEDE, DİĞERİNİ TRİBÜNDE İZLEDİ
Can Uzun, 6-0'lık İspanya mağlubiyetinde 90 dakika yedek kulübesinde bekledi, ardından Gürcistan maçının kadrosuna dahi alınmadı.
Ayrıca genç oyuncunun idman süreçlerine de tam anlamıyla dahil edilmediği öne sürülüyor.
Milli takım teknik direktörü Vincenzo Montella, maçlar öncesi yaptığı açıklamada Can Uzun için “Yakından takip ettiğimiz bir oyuncu. Pozisyonunda büyük rekabet var. Gelişimini izliyoruz, uygun zamanda karar vereceğiz” ifadelerini kullanmıştı.
Almanya yerine Türkiye’yi tercih eden Can Uzun, şu ana kadar üç kez ay-yıldızlı formayı giydi. Eintracht Frankfurt ise oyuncusunun milli takımda hak ettiği değeri görmesini bekliyor.