Galatasaray'a 5 ay önce geldi, geri dönüyor!
Galatasaray’ın deneyimli sağ beki Przemyslaw Frankowski, 5 ay önce geldiği Türkiye macerasına son veriyor. Polonyalı futbolcu, Fransa'ya geri dönme hazırlığında.
Galatasaray’da transfer hareketliliği sürerken, Polonyalı sağ bek Przemyslaw Frankowski’nin geleceği netleşiyor.
L'Equipe'te yer alan haberlere göre, Rennes ve Galatasaray, 30 yaşındaki oyuncunun satın alma opsiyonlu kiralanması konusunda son görüşmeleri yapıyor.
Rennes’in, Frankowski için Galatasaray ile yaptığı görüşmelerde büyük ölçüde anlaşma sağlandığı belirtiliyor.
Taraflar, satın alma opsiyonunun 5.5 ile 6 milyon euro arasında olacağı bir model üzerinde uzlaştı.
Transferde yalnızca birkaç küçük ayrıntı üzerinde görüşmelerin sürdüğü ve bu pürüzlerin kısa sürede giderilmesinin beklendiği ifade ediliyor.
HAFTA SONUNA KADAR RESMİYET KAZANABİLİR
Taraflardan gelen bilgilere göre, transferin hafta sonuna kadar olumlu sonuçlanması bekleniyor.
Lens ve Paris FC’nin de ilgilendiği Frankowski, Rennes’e öncelik verdiğini açıklayarak sürecin hızlı ilerlemesini sağladı.
Tecrübeli oyuncunun, 2021-2025 yılları arasında Lens’te gösterdiği performans da Fransız kulüplerinin ilgisini artırmış durumda.
Galatasaray Kulübü, geçen sezon ara transferde kadrosuna kattığı Frankowski için, 1 milyon euro kiralama bedeli ve 7 milyon euro da bonservis ödemişti.