Galatasaray'ın rakibi hocasını yolladı!

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’ndeki rakiplerinden Monaco, Avusturyalı teknik direktör Adi Hütter ile yollarını ayırdığını açıkladı.

Fransız ekibi Monaco’da teknik direktör değişikliği yaşandı. Kulüp, 55 yaşındaki Avusturyalı teknik adam Adi Hütter’in görevine son verildiğini resmen duyurdu.

Monaco’nun açıklamasında, Hütter’in Temmuz 2023’te göreve geldiği hatırlatıldı. Kulüp, tecrübeli teknik direktörün son iki sezonda alınan başarılı sonuçlarda önemli pay sahibi olduğuna dikkat çekti.

Resmi duyuruda, "Hütter, takımın son iki sezondaki iyi sonuçlarında önemli rol oynamıştır. Kulüp, Ligue 1'de her iki sezonda da ilk üçte yer alarak Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan katılma hakkı kazanmıştır." ifadeleri yer aldı.

Ayrıca kulüp, "Adi Hütter ve ekibine Monaco'ya olan emekleri ve bağlılıkları için teşekkür ediyor ve kendilerine gelecek için en iyisini diliyoruz." açıklamasıyla Hütter’e veda etti.

Bu sezon Ligue 1’de 7 haftayı geride bırakan Monaco, 13 puanla 5. sırada bulunuyor. Şampiyonlar Ligi’nde ise iki maç sonunda yalnızca 1 puan toplayabilen Fransız temsilcisi, grupta 30. sırada yer alıyor.

Adi Hütter AS Monaco Galatasaray Şampiyonlar Ligi
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber