Galatasaray'ın transferde son bombası: La Masia'da yetişti

Ara transferde Alvaro Morata, Carlos Cuesta, Mario Lemina ve Ahmed Kutucu'yu kadrosuna katan Galatasaray beşinci ismin peşine düştü. Cimbom'un gündeminde Barcelona'nın meşhur akademisi La Masia'dan çıkan genç yıldız var.

Galatasaray son olarak yaptığı Morata ve Cuesta transferlerinin ardından kadrosunu güçlendirmek için yeni isimler üzerinde çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Fichajes'te yer alan habere göre; Aslan, La Liga'da başarılı bir performans sergileyen Girona'nın sağ beki Arnau Martínez'i transfer listesine aldı.

Teknik direktör Michel’in sisteminde önemli bir yer tutan 21 yaşındaki sağ bek, savunmadaki güvenilirliği ve hücuma katkılarıyla öne çıkıyor.

Futbol kariyerine La Masia altyapısında başlayan ve sonrasında Girona'da büyük bir çıkış yakalayan genç oyuncu, hem savunmada sağlam duruşu hem de hücuma yaptığı katkılarla takımı için kritik bir rol oynuyor.

Yan Couto ile zaman zaman forma rekabetine girse de, bu sezon çıktığı 26 maçta 3 gol ve asist katkısıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Arnau Martinez, Barcelona'nın meşhur akademisi La Masia'da yetişti

SERBEST KALMA BEDELİ 14 MİLYON EURO

Galatasaray, genç yeteneği transfer etmek için uygun şartları değerlendirme aşamasında...

Arnau Martínez’in serbest kalma bedelinin 14 milyon euro olması, transferi daha cazip hale getiriyor.

Şu ana kadar resmi bir teklif yapılmasa da Sarı-Kırmızılı yönetim transferi mümkün görüyor.

Girona ise Avrupa kupalarına katılma mücadelesi verdiği sezonda, takımın kilit isimlerinden biri olan Arnau’yu kaybetmek istemiyor.

Girona Galatasaray Arnau Martinez
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber