Gazeteci evinde ölü bulundu
Antakya Gazetesi'nin sahibi Sinan Seyfittinoğlu (53), Antalya'da arkadaşıyla beraber yaşadığı evde ölü bulundu.
Antakya Gazetesi'nin sahibi Sinan Seyfittinoğlu, 6 Şubat 2023'te meydana gelen depremler sonrası sık sık geldiği Antalya'da bir süredir Önder K. ile birlikte yaşıyordu.
İki isim dün dostlarıyla birlikte alkol aldı, gecenin ilerleyen saatlerinde ev arkadaşları dışında kalan herkes kendi konutlarına gitti.
Bu onların son gecesi oldu.
Önder K. sabah saatlerinde arkadaşını uyandırmak için odasına girdi, ancak Seyfittinoğlu onca çabaya rağmen uyanmadı.
İhbar üzerine sağlıkçılar olay yerine sevk edildi, Seyfittinoğlu'nun hayatını kaybettiği belirlendi.
Gazetecinin cesedi, ölümünün şüpheli bulunması üzerine adrese gelen olay yeri ekibinin çalışmalarının ardından otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi.
Seyfittinoğlu'nun vücudunda herhangi bir ateşli silah, delici, kesici alet yaralanması ve darp cebir izi olmadığı belirlendi. Bipolar rahatsızlığı bulunduğu, sürekli ilaç kullandığı öğrenildi.
Cansız bedeni cenaze aracına taşındığı esnada arkadaşları büyük üzüntü yaşadı.