İlker Kaleli binlerce kilometre yol gitti, hayal kırıklığını paylaştı
Ünlü oyuncu İlker Kaleli konser için gittiği Danimarka şehri Kopenhag'da hayal kırıklılığı yaşadı. Radiohead grubunun şehirde düzenleyeceği konser solist Thom Yorke'un boğaz enfeksiyonu nedeniyle iptal edildi. Kalelli üzüntüsünü sosyal medyada yazdığı yorumla paylaştı.
Dünyaca ünlü müzik grubu Radiohead, turne kapsamında Danimarka'nın başkenti Kopenhag'da konser verecekti ancak sağlık sorunları nedeniyle iptal edildi. Radiohead'ı dinlemek için Kopenhag'a giden birçok isim bulunurken, İlker Kaleli de aralarında yer aldı.
ÜZÜNTÜSÜNÜ DİLE GETİRDİ
Radiohead’in solisti Thom Yorke’un aşırı boğaz enfeksiyonu nedeniyle 1 ve 2 Aralık tarihlerindeki Kopenhag konserleri iptal edildi.
Konser için şehre gidenler arasında ünlü oyuncu İlker Kaleli de vardı. Kaleli, yaşadığı hayal kırıklığını grubun resmi adresine yazdığı mesajla dile getirdi: “Ulan, o kadar yol geldik… Neyse, canın sağ olsun. Geçmiş olsun Thom Yorke.”