İmamoğlu'ndan Adalet Bakanlığı'na Ferdi Zeyrek başvurusu

Silivri'de tutuklu olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hayatını kaybeden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek'in cenaze törenine katılmak için Adalet Bakanlığı'na başvurdu.

Silivri'deki Marmara Cezaevinde tutuklu bulunan İBB Başkanı ve CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu hayatını kaybeden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek'in yarın düzenlenecek cenaze törenine katılmak için Adalet Bakanlığı'na başvurdu.

Halk TV'de Kürşad Oğuz'un sunduğu Rota programına konuk olan İBB Başkanı Danışmanı Serkan Özcan, İmamoğlu'nun avukatları aracılığıyla Adalet Bakanlığı'na başvuruda bulunduğunu duyurdu.

CENAZE TÖRENİ YARIN 11.00’DE

Evinde elektrik akımına kapılarak ağır yaralanmasının ardından tedavi gördüğü hastanede 3 günlük yaşam mücadelesini kaybeden 48 yaşındaki Ferdi Zeyrek için yarın saat 11.00’de Manisa Büyükşehir Belediyesi önünde cenaze töreni düzenlenecek.

Törenin ardından Zeyrek'in naaşı Hatuniye Camisi'ne götürülecek. Burada kılınacak öğle namazının ardından naaşı törenle Cumhuriyet Meydanı’na götürülecek. Zeyrek'in cenaze namazı Cumhuriyet Meydanı'nda kılınacak.

Cenaze namazından sonra Zeyrek'in cenazesi, Şehzadeler ilçesi Çatal Mezarlığı’ndaki aile kabristanına defnedilecek. Taziyeler ise Cumhuriyet Meydanı’ndaki Fatih Sergi Salonu’nda kabul edilecek.

Ferdi Zeyrek
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber