İsrail'den Hamaney iddiası: Uyuşturucu alıyor
İsrail istihbarat birimi Mossad'ın sosyal medya hesabından İran'ın ruhani lideri Hamaney hakkında dikkat çekici bir iddia ortaya atıldı.
İsrail'in istihbarat birimi Mossad'ın Farsça paylaşımlar yapan sosyal medya hesabından dikkat çekici bir iddia ortaya atıldı.
Hesapta, İran'ın ruhani lideri Ayetullah Ali Hamaney hakkında bir iddia açıklama yapıldı.
Paylaşımda, "Bir lider nasıl günün yarısında uyuyup, günün diğer yarısında ise madde kullanarak kafası iyi olurken ülkeyi yönetebilir ki" denildi.
Birkaç hafta önce eski adıyla Twitter olarak bilinen sosyal medya platformu X'te açılan hesap, İran ile ilgili paylaşımlarda bulunarak dikkat çekmişti.
Daha önce aynı hesaptan da benzer bir gönderme yapılarak, "Uyuşturucu almak bir ülkenin liderine uygun bir davranış değil" iddiasında bulunulmuştu.