Kayseri'de günlerdir aranan Murat'tan acı haber

Kayseri’nin Yahyalı ilçesinde ot toplamak için üç gün önce Aladağlar bölgesine giden ve o günden bu yana kendisinden haber alınamayan 33 yaşındaki Murat D.’nin cansız bedeni bulundu.

Kayseri’nin Yahyalı ilçesinde üç gün önce ot toplamak için Aladağlar’a giden Murat D.’nin cansız bedeni bulundu.

Kent merkezinde yaşayan Murat Düşünceli, 20 Eylül günü evinden çıkarak Yahyalı ilçesine gitti. Ailesine 2 gün ilçedeki Tahtacık Yaylası’nda kalmayı planladığını söyleyen Düşünceli’den 21 Eylül’den sonra haber alınamadı.

İhbar üzerine bölgeye jandarma ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen ekipler, Düşünceli’nin aracını park edip yaya olarak gittiğini tespit etti.

Bunun üzerine AFAD, Yahyalı İlçe Jandarma Komutanlığı, Jandarma Arama Kurtarma (JAK), İHH, UMKE ekipleri ve mahalleliler, Murat Düşünceli’nin bulunması için çalışma başlattı.

Öte yandan Düşünceli’nin 21 Eylül’de ailesini arayarak, telefonunun şarjının bitmek üzere olduğunu, merak etmemelerini ve ertesi gün döneceğini söylediği öğrenildi.

CANSIZ BEDENİ BULUNDU

Ekiplerin yürüttüğü aramalar sonucunda Murat D.’nin cansız bedenine ulaşıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kayseri Kayıp
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber