Kerem Aktürkoğlu: Can Uzun, zamanı gelince benim yerime oynayacak
Kerem Aktürkoğlu, Can Uzun’un milli takımda süre bulamamasıyla ilgili konuştu. Kerem, “Can Uzun'un zamanı gelecektir, benim yerime oynayacağı zamanlar da olacaktır. Kimsenin yerinin bir garantisi yok" dedi.
Kerem Aktürkoğlu, Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın 2026 Dünya Kupası Elemeleri E Grubu 4’üncü maçında yarın saat 21:45’te Gürcistan ile oynayacağı karşılaşma öncesi açıklamalarda bulundu.
Can Uzun’un milli takımda süre bulamaması konusuna da değinen Aktürkoğlu, şunları söyledi:
"Maçın önemini her iki takım da çok iyi biliyor. Biz bu karşılaşmayı bir final maçı olarak görüyoruz. Gürcistan da aynı şekilde düşünüyor. Gruptaki dengeleri belirleyebilecek bir maç olacak. Kazanırsak, play-off şansımızın artacağının ve hedefe bir adım daha yaklaşacağımızın farkındayız."
“ÇOK GÜZEL BİR HAVA VAR”
"Milli takımda hiçbir sorun yok. Çok güzel bir hava var. Bu da sahaya sonuç olarak yansıyor. İspanya maçı hariç gayet güzel ilerliyoruz."
“CAN UZUN'UN ZAMANI GELECEKTİR”
"Hangi mevkide oynadığımızın bir önemi yok. Forvette iyi bir iş çıkardığımı düşünüyorum. Ben memnunum, umuyorum hocam da memnundur. Can Uzun'un zamanı gelecektir, benim yerime oynayacağı zamanlar da olacaktır. Kimsenin yerinin bir garantisi yok."