Malheiro sonrası Trabzon'a yeni sağ bek: Bir Portekizli gitti, bir diğeri geliyor

Pedro Malheiro’nun ayrılığı sonrası sağ beki güçlendirmek isteyen Trabzonspor, Lech Poznan’ın yıldızı Joel Pereira’yı transfer listesine aldı.

Pedro Malheiro'nun Al-Wasl'a transferinin ardından sağ bek pozisyonunda oluşan boşluğu doldurmak isteyen Trabzonspor, gözünü Polonya'ya çevirdi.

Karadeniz ekibi, Lech Poznan forması giyen Joel Pereira’yı kadrosuna katmak için harekete geçti.

Hücum yönüyle dikkat çeken 28 yaşındaki Portekizli futbolcu, bu sezon Lech Poznan ile çıktığı 33 maçta 2 gol ve 7 asistlik performans sergileyerek etkili bir grafik ortaya koydu.

TransferFeed’in haberine göre bordo-mavili yönetimin transfer görüşmelerine başladığı öğrenilirken, Pereira’nın da Polonya’dan ayrılmaya sıcak baktığı ve yeni bir meydan okuma arayışında olduğu ifade ediliyor.

1,78 metre boyundaki deneyimli sağ bek, Trabzonspor’un transfer listesinin üst sıralarında yer alıyor.

Teknik direktör Fatih Tekke’nin de transferi onayladığı ve oyuncunun tarzının takıma katkı sağlayacağı görüşünde olduğu kaydedildi.

Trabzonspor Pedro Malheiro
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber