Milas’ta tekne battı: Kayıp çocuklar bulundu

Muğla'da 8 kişinin bulunduğu fiber tekne battı. Teknedeki 6 kişi kurtulurken, kayıp 2 çocuk için havadan ve denizden arama kurtarma çalışması başlatıldı. Çocuklar sabah saatlerinde kurtarıldı.

Muğla'nın Milas ilçesinde 8 kişinin bulunduğu fiber teknenin batması sonucu 6 kişi kurtulurken, kayıp 2 çocuk için arama kurtarma çalışması başlatıldı.

Ören açıklarında içerisinde 8 kişinin bulunduğu "Demirhan" isimli fiber tekne henüz belirlenemeyen bir nedenle battı.

Teknedeki 6 kişi yüzerek kendi imkanlarıyla kayalıklara ulaşmayı başardı. Kayıp 2 çocuk için havadan ve denizden arama kurtarma çalışması başlatıldı.

Muğla Valisi İdris Akbıyık, Ören'den Akbük'e giden fiber teknenin akşam saatlerinde belirlenemeyen bir nedenle battığını söyledi.

Çocuklar sabah saatlerinde ekipler tarafından kurtarılarak tedavi altına alındı.

Muğla Tekne
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber