Osimhen İstanbul'da: Tarihi transfer gerçekleşti

75 milyon Euro bonservisle Galatasaray’a transfer olan Victor Osimhen, İstanbul’a Galatasaray formasıyla indi. Yüzlerce taraftarın karşıladığı yıldız golcü, “Sevdiğim yere geldim” diyerek duygularını paylaştı. Sağlık kontrollerinden geçmesinin ardından Osimhen için Lazio maçında özel bir tören yapılacak.

Galatasaray taraftarının yolunu gözlediği Victor Osimhen ile ilgili paylaşımlar gelmeye devam ediyor.

Napoli'den 75 milyon Euro karşılığında bonservisini alınan Nijeryalı golcü, TSİ ile 21:51 sularında İstanbul'a geldi.

İstanbul Atatürk Havalimanı'na gelen Osimhen'i yüzlerce Galatasaray taraftarı karşıladı. Osimhen, uçaktan Galatasaray formasıyla indi.

Yeniden Galatasaray formasını giyecek olan oyuncu, "Duygularımı nasıl anlatacağımı bilmiyorum. Çok heyecanlıyım, sevdiğim yere geldim" dedi.

Sarı kırmızılı yönetici Abdullah Kavukçu ise transferle ilgili "Bize PR yapıyorsun dediler. Onu dediler, bunu dediler. Biz paramız hazır, Osimhen gelmek istesin, alırız dedik. Öyle bir şeyi de satmadık. Satmadan hallettik. Güzel bir imza töreni yapacağız" ifadelerini kullandı.

Osimhen’i taşıyan özel jeti, Galatasaray YouTube hesabından yaklaşık 2.1 milyon kişi izledi.

Yıldız oyuncunun sağlık kontrolleri yarın gerçekleştirilecek. İmza töreninin ise cumartesi günü Lazio ile oynanacak hazırlık maçı öncesinde RAMS Park'ta yapılması bekleniyor.

Victor Osimhen Galatasaray Napoli
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber