Otomobillere demirlerle saldırdılar, gözaltına alındılar
Mersin’in Yenişehir ilçesinde tartışma yaşayan bir grup, daha sonra karşı tarafın evlerinin önünde park halindeki 2 otomobile sopa ve demirlerle zarar verdi. Olay sırasında 3 kişi de darbedildi. Şiddet anları cep telefonu kamerasıyla görüntülenirken, 5 şüpheli gözaltına alındı.
Mersin'de bir grup, tartıştıkları kişilerin otomobillerine sopa ve demirlerle zarar verdi.
Olay, dün akşam saatlerinde Yenişehir ilçesine bağlı Eğriçam Mahallesi'nde meydana geldi. Nevid Kodallı Caddesi'nde iki grup arasında çıkan tartışma bir süre sonra sona erdi.
Ardından bir grup, tartıştıkları kişilerin adreslerine giderek evlerinin önünde park halinde olan 2 otomobile sopa ve demirlerle zarar verdi.
Şüpheliler ardından 3 kişiyi de darbetti. Olay cep telefonu kamerasına yansırken, 5 şüpheli gözaltına alındı. Diğer şüphelilerin de bulunması için çalışmalar sürüyor.