Panathinaikos taraftarından Anadolu Efes’e çirkin saldırı: Bebekli kadına bira attılar

Panathinaikos taraftarının, Anadolu Efes'e kaybetmesinin ardından tribünde bulunan Efes oyuncusu Derek Willis’in eşine, kucağında bebeği varken bira şişesi attığı öğrenildi.

Panathinaikos taraftarından Anadolu Efes taraftarına ve oyuncu eşlerine çirkin saldırı.

THY Euroleague play-off 2’nci maçında Efes, OAKA deplasmanında Panathinaikos ile karşılaştı.

Temsilcimiz, bir ara 15 sayı geriye düştüğü maçta güçlü rakibini 79-76 mağlup etti ve seriyi 1-1’e getirdi.

Maç sonu Efes’i desteklemeyen gelen Derek Willis’in eşi Keely ve bir grup Efes taraftarının üzerine su ve bira şişesi atıldığı öğrenildi.

Efes cephesine yapılan saldırıda Keely’nin bebeğinin de kucağında olduğu öğrenildi.

Maç sonu salondan gelen videolarda da Pana taraftarının Efeslilere yönelik saldırı girişimlerinin karşısında, salondaki güvenlik görevlilerinin müdahale etmemesi dikkat çekti.

"VAHŞİ DAVRANIŞ!"

Willis’in eşi, söz konusu saldırıyla ilgili şunları söyledi:

“Bir oyunu kaybettiğiniz için bebeklere bira atmak vahşi bir davranıştır”

Panathinaikos oyuncusu Lessort’un eşi Traicy ise söz konusu saldırıyı yapan taraftarı kınadı ve şunları söyledi:

“Onlar çocuklu kadınlar. Takım kaybetti diye sinirlenmek normal. Ama çocuklu kadınları suçlamayın... Bunu daha önce hiç görmemiştim."

Panathinaikos Anadolu Efes Euroleague
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber