Paul Pogba ağlaya ağlaya imzaladı: Yeni takımı belli oldu

Paul Pogba, Juventus’tan ayrıldıktan sonra Suudi Arabistan’dan gelen astronomik teklifi geri çevirip, futbol kariyerine Fransa’da yeniden başlama kararı alarak Monaco ile iki yıllık sözleşme imzaladı. Pogba, sözleşmeyi imzalarken gözyaşlarını tutamadı.

Dünya futbolunun en tartışmalı yıldızlarından Paul Pogba, Monaco ile iki yıllık kontrat imzalayarak futbol sahalarına geri dönüş yolunu çizdi.

32 yaşındaki Fransız orta saha oyuncusu, böylece doping cezasının resmen bitmesine kısa bir süre kala transferini tamamlamış oldu.

ESPN’e konuşan bir kaynağa göre Pogba, Suudi Pro Ligi’nden gelen yüksek maaşlı bir teklifi reddederek memleketinde futbol oynamayı tercih etti.

Monaco'nun yayınladığı videoda, Pogba'nın sözleşmeyi imzaladığı sırada gözyaşlarını tutamadığı görüldü.

SON RESMİ MAÇI EYLÜL 2023'TEYDİ

Pogba’nın yeşil sahalara dönüşü uzun bir aradan sonra gerçekleşecek.

Son resmi maçına Eylül 2023’te Juventus formasıyla çıkan yıldız oyuncu, testosteron seviyesinin yüksek çıkması nedeniyle İtalya’da dört yıllık men cezası almıştı.

Yapılan temyiz başvurusu sonrası bu ceza 18 aya indirilmişti.

JUVENTUS İLE YOLLAR KASIM 2024'TE AYRILDI

Cezanın kısaltılmasına rağmen Pogba’nın Juventus ile olan sözleşmesi Kasım 2024’te karşılıklı olarak feshedildi ve Fransız yıldız o tarihten bu yana kulüpsüz kaldı.

İsmi MLS ve Suudi Pro Ligi takımlarıyla sık sık anılan Pogba, kariyerine yeniden Fransa’da devam etme kararı aldı.

Le Havre altyapısından yetişen Pogba, Fransa’da daha önce hiçbir resmi maçta forma giymemişti.

Kariyerinin büyük bölümü Manchester United ve Juventus arasında geçen yıldız oyuncu, böylece Fransa’daki ilk resmi maçlarına Monaco forması altında çıkmaya hazırlanıyor.

Paul Pogba AS Monaco Transfer
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber