Pazarcılar 'Çikolata tadında doğal antioksidan kaynağı' diyor: Kilosu 100 TL
Pazarcı Erol Meral, sonbahar ve kış aylarında sıkça tüketilen muşmula meyvesinin 'doğal çikolata' olarak da anıldığını belirtti. Meral, "Bu meyve doğal bir antioksidan kaynağıdır. Özellikle bağırsak sağlığına çok iyi gelir" dedi ve kilosunun 100 TL'den satıldığını söyledi.
Aydın'ın Bozdoğan ilçesinde pazarcılık yapan Erol Meral, sonbahar ve kış aylarında sıkça tüketilen muşmula meyvesinin ‘doğal çikolata' olarak da anıldığını, vatandaşlardan ilgi gördüğünü belirtti.
Muşmulanın bağışıklık sistemini güçlendirdiğini, sindirimi kolaylaştırdığını ve yüksek lif oranı sayesinde tokluk hissi verdiğini de sözlerine ekleyen Meral, "Bu meyve doğal bir antioksidan kaynağıdır. Özellikle bağırsak sağlığına çok iyi gelir. Aynı zamanda doğal çikolata gibi tadıyla da dikkat çeker. Herkese tavsiye ediyorum" dedi.
Meral, yerli üretim olan ve kilosu 100 TL'den alıcı bulan meyvenin hem lezzeti hem de faydaları ile sofralarda mutlaka yer alması gerektiğini vurgularken, vatandaşlardan da yoğun ilgi gördüğünü sözlerine ekledi.