Sabrina Carpenter, müziğini kullanan Trump yönetimine ateş püskürdü

Dünyaca ünlü şarkıcı Sabrina Carpenter, göçmenlerin gözaltına alındığı bir videoda müziğinin kullanılmasına sert tepki gösterdi. Bunun üzerine Beyaz Saray'dan yanıt geldi.

Trump yönetimi göçmen operasyonlarını sosyal medyada paylaşırken popüler şarkıları kullanmaya devam ediyor. Ancak bu kez Göçmenlik ve Gümrük Muhafaza (ICE) ekiplerinin baskınlarını göstermek için kullandığı "Juno" şarkısının sahibi Sabrina Carpenter, sert tepki gösterdi.

Resmi Beyaz Saray hesabından paylaşılan videoda ICE ajanlarının Chicago olduğu düşünülen bir bölgede insanları yere yatırıp kelepçelediği anlar, Carpenter'ın popüler Juno şarkısıyla paylaşıldı.

Genç şarkıcı ise paylaşımı alıntılayarak "Bu video şeytani ve mide bulandırıcı. İnsanlığa sığmayan gündeminiz için beni ya da müziğimi asla kullanmayın" diye yazdı.

BEYAZ SARAY'DAN KARŞILIK GELDİ

Beyaz Saray Sözcüsü Abigail Jackson ise Carpenter'ın sözlerine "Kısa ve tatlı bir mesaj iletmek isterim: Cinayet, tecavüz ve pedofili gibi suçlar işleyen kaçak göçmenleri sınırdışı ettiğimiz için özür dilemeyeceğiz" diye karşılık verdi.

Sözcü ayrıca "Bu hasta canavarları savunanlar aptal ya da kafası ağır basan kişiler olmalı" diye ekledi.

Bu arada Carpenter müziği izinsiz kullanılan tek sanatçı değil. Trump yönetimi son aylarda videolarında Taylor Swift'in "The Fate of Ophelia", Olivia Rodrigo'nun "all-american bitch", Kenny Loggins'in "Danger Zone" ve "Jess Glynn'in "Hold My Hand" şarkılarını izinsizce kullandı.

Sanatçıların hepsi bu videolara sert tepki gösterdi.

Sabrina Carpenter Donald Trump
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber